Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από/προς Σπάρτη από Τρίτη 13/4/2010 έως και την Κυριακή 25/4/2010


image001 moreas_new_direction

Λόγω εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος του ανισόπεδου κόμβου σύνδεσης με την Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης, θα παραμείνουν κλειστοί οι αντίστοιχοι κλάδοι εισόδου και εξόδου στον αυτοκινητόδρομο, από την Τρίτη 13/4/2010 και ώρα 07:00 έως και την Κυριακή 25/4/2010 και ώρα 20:00.

Για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας από/ προς Τεγέα, Άστρος, Σπάρτη, Γύθειο θα γίνεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Τρίπολης και της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης.
Συγκεκριμένα:
· Από τον αυτοκινητόδρομο (Αθήνα/Κόρινθος, Καλαμάτα) προς Σπάρτη, Γύθειο, Τεγέα, Άστρος:
o Έξοδος στον κόμβο Τρίπολης (χλμ. 161,5)
o Μετάβαση μέσω παρακαμπτήριας διαδρομής στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Σπάρτης.
Από Σπάρτη, Γύθειο, Τεγέα, Άστρος προς τον αυτοκινητόδρομο (Αθήνα/Κόρινθος, Καλαμάτα):
Κίνηση μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης με κατεύθυνση προς Τρίπολη
Μετάβαση μέσω παρακαμπτήριας διαδρομής στον κόμβο Τρίπολης, όπου και θα γίνεται είσοδος στον αυτοκινητόδρομο

Προσωρινές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και κατά μήκος της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης, στην περιοχή του κόμβου, με εναλλάξ εκτροπή της κυκλοφορίας στο ένα από τα δύο ρεύματα, ανάλογα με την εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών και πάντα με την σχετική ρυθμιστική σήμανση.

Για τη διευκόλυνση των μετακινουμένων, η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. θα εγκαταστήσει πληροφοριακή σήμανση στην ευρύτερη περιοχή (βλ. χάρτη στην επόμενη σελίδα).

Επιπλέον, οι οδηγοί που κινούνται σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία θα μπορούν να καλούν σε 24ωρη βάση τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης του ΜΟΡΕΑ (1866), για τυχόν πληροφορίες που θα χρειαστούν.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α।Ε. ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση. Επίσης, παρακαλεί τους οδηγούς να σέβονται τις υποδείξεις του προσωπικού και της Τροχαίας και να τηρούν τη σήμανση.

ΑΡΚΑΔΙΑ PORTAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου