Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σε νέα θέση θα γίνει η ψυχιατρική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου


jpg

Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, στα Γραφεία της Διοίκησης, του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, μετά από πρόσκληση του κ. Λαουδιά Ιωάννη (Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας), πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους κ. Καπελώνη Κωνσταντίνο - Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., κ. Δόλγιρα Δημήτριο - Προϊστάμενο Μονάδας Β" της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., κ. Κωστόγιαννη Γεώργιο - Δ/ντή του Γραφείου Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

, κ. Αργειτάκη Αθανάσιο - Δασάρχη Τρίπολης, κ. Σκούρα Αναστάσιο – Δ/ντή Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Ταβανιώτη Παναγιώτη - Μελετητή, καθώς και τους κ. Παναγιώταρο Αθανάσιο - Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών και κ. Λεβέντη Απόστολο - Μηχανολόγο Μηχανικό του Νοσοκομείου, με σκοπό την απεμπλοκή της κατασκευής ταυ έργου «Προσθήκη Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων, Παίδων - Εφήβων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο», όπου αποφασίστηκε η ένταξη του προαναφερόμενου έργου στο ΕΣΠΑ 2007-2013. η άμεση απεμπλοκή και η επίλυση των επιμέρους προβλημάτων της υλοποίησης του εν λόγω έργου σε νέα θέση και, πάντα στα όρια του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου.
Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση των διαδικασιών για την καθ' ύψος επέκταση του Τραυματολογικού Κέντρου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου